Praktikant Anelle Avaste: huvi tööandja brändingu maailma vastu

Mina olen Anelle ja alustasin enda praktikat Instaris mõned päevad tagasi.  

Asusin sügisel õppima Tallinna Majanduskooli turundusspetsialisti erialale. Praktikakuulutuse leidsin tänu koolile, see kõnetas mind koheselt ja ruttasin kandideerima. Tundsin, et just Instar võiks olla minu uuel õpiteekonnal esimene praktikakoht. Instar tekitas minus huvi tööandja brändingu maailma vastu ning soovi näha lähemalt antud valdkonna toimimist. Praktikapakkumist saades ei pidanud ma isegi kaaluma, vaid olin koheselt mõtlematagi nõus. 

Usun, et praktika on minu jaoks väga arendav ja viib mind oma mugavustsoonist välja. Leian, et iseenda areng on väga oluline ning olen kindel, et just Instaris seda saan ka kogeda. 

Olen pärit väikelinnast, kuid Tallinna kolides asusin õppima Tallinna Ülikooli infoteaduse erialale. Olen eelnevates töökohtades kokku puutunud väga palju kliendisuhtlusega, assisteerimisega, informatsiooni kogumise ja analüüsimisega. 

Oma tugevusteks pean kindlasti sihikindlust, vastutustunnet, järjepidevust, ajaplaneerimise oskust ja analüüsivõimet. Iseloomult olen väga sõbralik, särasilmne ja positiivse ellusuhtumisega inimene. Armastan suhtlust teistega, kuid hindan kõrgelt ka aega iseendaga. Töökeskkonnas on minu jaoks väga oluline meeskonnatunne ja läbisaamine teiste inimestega. 

Vabal ajal meeldib mulle raamatuid lugeda, käia jooksmas või looduses jalutamas ning nautida aega kodulinnas vanemate juures koos lemmikloomadega. 

Oma praktikalt ootan eelkõige silmaringi avardamist, uusi väljakutseid ning toetavat tiimi. Olen väga tänulik ja õnnelik, et Instar valis välja just minu! Ootan rõõmuga uusi väljakutseid, mida Instar mulle pakub.